Visagie

AFSPRAAK MAKEN?

Wilt u graag direct een afspraak maken?

Visagie

Heeft u een leuk feest gala of gaat u trouwen? Ik maak u graag op voor deze speciale gelegenheid.

Wilt u een keer andere make-up of andere kleuren proberen dan gebruikelijk? Kiest u dan voor een persoonlijk consult. Ik geef u een passend advies wat het beste bij u past.
Ik leer u daarbij welke kleuren bij u passen en hoe u uw pluspunten kunt accentueren. U gaat prachtig opgemaakt en vol nieuwe ideeën naar huis.

De make-up lijn is van het merk KARAJA. Dit is een prachtig make-up merk uit Bergamo, Italië en is gemaakt voor de stijlvolle vrouw. KARAJA is erg kleurrijk, dierproefvrij en hip. De oorspronkelijke ingrediënten stammen uit het amazonewoud waar de ‘Karaja’ Indianen bekend waren om hun fraaie & bonte lichaamsbeschilderingen.

KARAJA is een professioneel merk met een complete cosmeticalijn die wereldwijd wordt gebruikt door toonaangevende visagisten. KARAJA producten hebben een breed assortiment, waarmee u eindeloos kunt combineren. Elegant of intrigerend, helemaal zoals u het wilt. Door de hoge kwaliteit aan kleurpigment blijft de make-up lang in optimale conditie.

KARAJA heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en een zeer luxe uitstraling. De producten zijn niet vlekkend en daarnaast goed hydraterend voor een natuurlijk resultaat. Voor elk huidtype is wel een geschikt product te vinden. Ik adviseer u daarbij wat het beste bij u past.

Ook kunt u de make-up voor thuis aankopen.

Dag Make-up

Gala make-up 

Bruidsarrangement: Luxe gezichtsbehandeling en een proefmake-up, Bruid make-up incl. en bezoek aan huis binnen 10 kilometer. 

Neem contact op voor meer informatie.

Afbeelding2

AFSPRAAK MAKEN?

Wilt u graag direct een afspraak maken?