Acne behandeling

AFSPRAAK MAKEN?

Wilt u graag direct een afspraak maken?

Acne behandeling

Beauty salon Pretty Woman biedt verschillende acne behandelingen aan. 

Als puistjes of mee-eters ontsteken, ontstaat er acne. Een vervelende, zichtbare aandoening op het gezicht, de rug en de borst. Een goede verzorging en huidverbeterende behandelingen verminderen de acne, voorkomen blijvende littekens en brengen de huid weer in balans.

Jeugdpuistjes:

Acne vulgaris is de medische term voor jeugdpuistjes. Het is een chronisch ontstekingsproces van het haarfollikel-talgkliersysteem dat wordt beïnvloed door hormonale factoren. Meestal vind je acne op het gezicht, in de hals en nek, op de borst en de rug.

Pubers, maar ook volwassenen.

Vrijwel iedereen krijgt in de puberteit acne. Bij de één zijn het enkele puistjes, bij de ander is het een uitgebreide huidaandoening. Deze kan psychische problemen geven. Acne begint vaak rond de puberteit en kan zo’n vijf tot tien jaar duren. Maar er zijn ook genoeg dertigers die nog steeds klachten hebben. Het komt ook voor dat volwassenen die nooit eerder last van puistjes hadden opeens acne krijgen.

Afhankelijk van de ernst en het soort acne wordt een kuur samengesteld. Tijdens de behandelingen wordt er uitgezuiverd en de huid behandeld met speciale producten en mogelijke peelings.

Neem contact op voor de juiste behandeling.

AFSPRAAK MAKEN?

Wilt u graag direct een afspraak maken?