Microneedling

AFSPRAAK MAKEN?

Wilt u graag direct een afspraak maken?

Microneedling

“Intensieve Anti-Aging behandeling voor collageen-aanmaak en huidverbetering.” 

  1. Collageen-aanmaak 2. Littekenbehandeling 3. Huidverbetering 

Wat is Microneedling? 

Microneedling, ook wel bekend onder de naam Mesotherapie, is een effectieve behandeling welke met name gebruikt wordt voor huidverbetering (anti-aging). “Meso” betekend mid-dermaal, en geeft aan in welk deel van de huid deze behandeling toegepast wordt. 

Microneedling is een behandeling waarbij er met een speciale Pen een groot aantal kleine kanaaltjes inde huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen.

Nanoneedling onder de ogen

Nanoneedling onder de ogen  activeert lymfeprocessen, die vochtophopingen onder de ogen kunnen verminderen. De huid wordt daarnaast steviger en schijnt minder door is dit een goede behandeling voor vochtwallen.

Nanoneedling van de lippen

Nanoneedling van de lippen verstevigt de lippen en verbetert de huidtextuur van de lippen, deze worden gladder en beter doorbloedt. Omdat er geen collageenprocessen geactiveerd worden met nanoneedling kan er met de nanoneedling behandeling geen extra lipvolume worden bereikt, zoals bijvoorbeeld het geval is bij fillers. Het resultaat houdt ca. 3-4 weken. De lippen kunnen in de dagen na de behandeling droger aanvoelen door de versnelde celdeling, dit is goed te behandelen met Organic Lip Balm.

Behandeling met nanonaaldjes van de lippen en onder de ogen.

  1. Verbeterde huidtextuur
  2. Gladdere huid
  3. Vochtwallen
  4. Versteviging

Ook mogelijk, losse module ogen, niet in combinatie met microneedling.

Neem contact op voor meer info.

AFSPRAAK MAKEN?

Wilt u graag direct een afspraak maken?