Microdermabrasie - Beauty Salon Pretty Woman

Microdermabrasie

Weer een jonge & frisse uitstraling.

Microdermabrasie: De behandeling tegen acné, rimpels, littekens en bij een vermoeide huid

Microdermabrasie is een techniek om de huid gladder,  zachter en frisser te maken en deze te ontdoen van fijne rimpels, acné, comedonen (mee-eters), onrustige poriën, ondiepe littekens en huidverkleuringen. Door de microdermabrasiebehandeling verstevigt het bindweefsel en wordt de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd. De productie van collageen en elastine neemt ook toe waardoor de huid glad aanvoelt en er fris uitziet.

Hoe werkt een microdermabrasiebehandeling?

Microdermabrasie kun je vergelijken met het afslijpen van een laagje van de huid. Tijdens de microdermabrasie behandeling wordt een fijne straal microkristallen langs de huid gezogen waarbij er gebruik wordt gemaakt van vacuümzuigkracht. De kristallen ‘zandstralen’ zo een klein laagje van de opperhuid af. Doorgaans zijn er meerdere (5-8) microdermabrasiebehandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

Voor welk huidtype is microdermabrasie geschikt?

Microdermabrasie kan op bijna ieder huidtype worden toegepast. Juist de probleemhuid met bijvoorbeeld littekens door acné, (beginnende) rimpels en een matte uitstraling is gebaat bij microdermabrasie.

Voor de microdermabrasiebehandeling

Het is verstandig om in de week voorafgaand aan de microdermabrasiebehandeling niet onder de zonnebank te gaan of te zonnen.

Na de microdermabrasiebehandeling

Na een microdermabrasiebehandeling zal de huid nog zo’n 24 uur gevoelig blijven. De huid zal er fris en schoon uitzien, maar kan ook licht rood of roze zijn door de intensiviteit van de behandeling. De delen van de huid die extra intensief behandeld zijn, kunnen na twee dagen gaan schilferen. Het is verstandig om in die periode geen make-up te gebruiken, de zon en sauna te vermijden en de huid goed te verzorgen, omdat de huid door de verhoogde doorbloeding extra zorg nodig zal hebben.

€ 90,00 per behandeling

 

JUBILEUM ACTIE!!

Bij vooruitbetaling van de kuur van  krijg je de 6e gratis in combinatie met de dermashaper.

Afspraak maken

Beauty Salon Pretty Woman

Kom eens langs…