Gezichtsbehandelingen - Beauty Salon Pretty Woman

Gezichtsbehandelingen

De filosofie achter de Laneche producten is gebaseerd op zowel het voeden van de huid met verzorgingsproducten, als op het aansporen van de huid om zelf te werken aan herstel en vernieuwing. Door het toedienen van uitgebalanceerde werkstoffen zoals pro-vitamines, vitamines, co-enzymen en tal van andere natuurlijke plantaardige bouwstoffen kan de huid dit in gang zetten. De huid wordt actief en fit, krijgt een betere structuur terwijl het verouderingsproces wordt vertraagd met als resultaat een gezonde huid, ook van binnen uit.

KENNISMAKINGSBEHANDELING

Bij deze kennismakingsbehandeling starten we met een intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek probeer ik te achterhalen wat u graag behandeld wil hebben of wil bereiken. Hierna reinig ik het gezicht waardoor ik  een goede huidanalyse kan maken. Gevolgd door een dieptereiniging en het verwijderen van onzuiverheden.

Ik eindig met een masker en een verzorgende crème. Tijdens de gehele behandeling geef ik advies aangepast op uw huidtype.

(60 min.) € 52,50

Afspraak maken

LANECHE REINIGENDE TREATMENT

Deze reinigende behandeling is een korte gezichtsbehandeling bestaande uit een oppervlakte reiniging, peeling/scrub, verwijderen van onzuiverheden, masker en een verzorgende crème. Eventueel met aanvullende korte behandelingen.

(45 min.) € 49,50

HUIDVERZORGENDE BEHANDELINGEN

Uw huid in topconditie 

 

De huid wordt met deze behandelingen in een goede conditie gebracht om onze huidveroudering zoveel mogelijk uit te stellen . Zodra de huid in conditie is gebracht is het belangrijk om deze zo te houden.

Ik werk met de merken, Mesoestetic, Lanéche, Courtin.

Wat houd een gezichtsbehandeling in :

 • Reinigen van de huid
 • Diepte reiniging
 • verwijderen van onzuiverheden
 • Epileren/harsen/verven wenkbrauwen
 • Aanbrengen van een passend serum met ultrageluid
 • Ontspannende massagen van gezicht, nek en decolleté
 • Passend masker voor de huidAanbrengen van oog/lip en gezichtscrème
 • Eventueel een lichte dag make-up

60-90 min. vanaf 62,00

Afspraak maken

SKIN RENEWAL & ANTI AGEING MASK

Lanèche lanceert de Goudbehandeling Skin renewal & Anti Ageing mask!

Een frisse, ontspannende, liftende behandeling  Het gouden masker bevat celvernieuwende champagne extracten. De huid is volledig gehydrateerd, waardoor fijne lijntjes worden opgevuld en rimpels zichtbaar minder worden.

De huid krijgt een enorme energieboost! Door de gemicroniseerde parels krijgt de huid een stralende glans en de huid wordt intens steviger!

Het resultaat: een extra zachte, soepele huid met een stralende teint!

Probeer de Goudbehandeling nu!

(75 min) € 75,00

Afspraak maken

HYALURONZUUR SHAKER MASK - PEEL OFF
Het Shaker mask – Peel off with sodium Hyaluronate is uitermate geschikt voor de huid die wat extra hydratatie kan gebruiken. Het actieve ingrediënt Hyaluronzuur zorgt voor een gehydrateerde, soepele huid. Hyaluronzuur staat bekend om haar vochtbindende, verzachtende en huid verjongende werking. Het masker is verrijkt met alginaat, een natuurlijk ingrediënt uit bruin zeewier.
(75min) € 75,00

Afspraak maken

ELLEEBANA WIMPERLIFTING

Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller. In november 2016 is het Australische merk komen overwaaien naar Nederland en België.

WAAROM KIEZEN VOOR ELLEEBANA ONE SHOT LASH LIFT?

• Zeer korte applicatie techniek – gemiddelde inwerktijd van 10 min en maximaal 17 min
• Voor perfect gepositioneerde wimpers op de siliconen rod, voor betere en natuurlijke resultaten.
• Resultaat van gemiddeld 6 weken!
• Een comfortabele en zeer betaalbare behandeling.
• Laat natuurlijke wimpers langer lijken.
• Mogelijk om wimpers te liften maar ook te relaxen.
• Unieke formule dat zorgt voor gezonde en gevoede wimpers.
• Formaldehyde-vrij.
• Minimale nazorg nodig! Zwemmen, douchen, zweten, sporten en make-up is geen probleem!
• Geschikt voor lange en korte wimpers.
• Hygiënisch en elke behandeling verse ingrediënten!
• GÉÉN gebruik van schildjes, pads of klemmetjes!
• Erg comfortabel, zeker niet pijnlijk!!
• Niet getest op dieren!

Voor het ultieme resultaat raden wij je aan de wimpers ook te verven.

 

excl. verven  € 45,00

incl. verven € 55,00

Afspraak maken

PEELINGS

 Mesopeel

De sleutel voor een gezonde, stralende huid! Er stralend uitzien en jeugdigheid behouden zonder onzuiverheden, pigmentvlekken, rimpels en littekens! Peelen lijkt daarbij het sleutelwoord. Een peeling is een werkwijze die als doel heeft om als het ware de huid af te “pellen”. In algemene zin zorgen glycolzuren ervoor dat de structuur van de huid verbeterd wordt.

De huid wordt elastisch en is beter in staat om vocht vast te houden. Mesopeel is een hele goede moisturizer. Het verweekt dode huidcellen in de opperhuid waardoor de huidstofwisseling verbetert. De lederhuid wordt van binnenuit verdikt, waardoor rimpeltjes vervagen en de huid er jonger uit gaat zien. De huid wordt als het ware verdikt door nieuw collageen vorming en oud collageen wordt versoepeld. Deze behandeling kan voor het beste resultaat in kuurverband ondergaan worden.

Mesopeel behandeling (60 min.)
bestaat uit: (oppervlakte reiniging,  Mesopeel, insluizen masker, creme) Kuurbehandeling ( 1x per 2weken)
Korte kuur 3 behandelingen (3 weken, 1 x per week)
Deze kuur bestaat uit 3 behandelingen incl. Producten voor thuisgebruik 1xPost procedure fast skin repair (Mesopeel care) , 1x Melan 130+ piment control

Afspraak maken

BINDWEEFSELMASSAGE

Bindweefselmassage

De bindweefselmassage is een intensieve huidverbeterende massage van gezicht, hals, decolleté en, of rug. Deze intensieve massagetechniek activeert de doorbloeding en verbetert het onderhuids bindweefsel. Het resultaat is dat de huid zich op een natuurlijke wijze verstevigt. De bindweefselmassage is vaak ondersteunend bij een behandelplan voor huidverbetering maar kan ook los worden ondergaan.

60 min.€ 49,50

Afspraak maken

LANÈCHE PEPHA TIGHT

Pepha tight producten zijn èèn van de laatste ontwikkelingen in de cosmetica. De pepha tight producten vallen onder de cosmeceuticals; dit is een cosmetisch product met een hoeveelheid aan farmaceutische ingrediënten. Ze zijn in staat de celfunctie van de huid te beinvloeden en te optimaliseren. In een cosmeceutical product zit een hoger percentage aan actieve stoffen en een betere kwaliteit van ingrediënten met een farmaceutisch gehalte. Deze behandeling is uitermate geschikt om een plastische chirurgie behandeling uit te stellen. De voordelen van pepha tight: Het verstevigt de huid onmiddellijk en brengt ook bij het bindweefsel na langer gebruik een intensieve versteviging teweeg.

 • Het heeft een zichtbaar verstevigend effect en verzacht fijne rimpels.
 • Het beschermt de huid tegen huidveroudering ook in stress periodes.

Studies in pepha tight bewijzen In 8 weken is in de huid:

 • De spanning toegenomen met 26%
 • De elasticiteit met 22%.
 • De herstructuering van de huid is enorm.

De Pepha Tight behandeling bestaat uit:

(oppervlakte reiniging, epileren, peeling, verwijderen van onzuiverheden, massage, serum, speciaal masker en een verzorgende creme)

Om de vitaliteit van de huid te behouden. De stamcellen die van nature voorkomen in uw huid nemen af naarmate u ouder wordt. Bij het verouderen van de huid en de invloeden van buitenaf zoals overmatige blootstelling aan UV-straling, vermindert het aantal stamcellen in uw huid, waardoor de huid minder levenskracht en herstelvermogen heeft. Indien men een vitale huid wenst te behouden, moeten de stamcellen in de basaallaag derhalve beschermd en geactiveerd worden. Deze anti-age behandeling op basis van natuurlijke stamcellen beschermt intens de levensduur van de menselijke stamcellen. Door deze behandeling krijgt de huid als het ware een intense boost met natuurlijke stamcellen waardoor de vitaliteit en de productiviteit van deze enorm toeneemt.

Volledige kuur 5 behandelingen ( 5 weken, 1x per week) Normaal € 293,30 NU € 250,00.
Deze kuur bestaat uit 1 behandeling in de salon en 4 thuisbehandelingen incl. producten voor thuisgebruik
Pepha tight box met het serum en het masker, 1x Pepha tight dagcrème, 1x Pepha tight nachtcrème, 1x Pepha tight eye lifting serum.

Afspraak maken

DE INSTANT FACELIFT

Zonder operatie

Huidveroudering

Vanaf het 30e levensjaar begint de huid de eerste tekenen van veroudering te vertonen. Naarmate de jaren vorderen nemen ook de kenmerken van veroudering toe. De huid vertoont de eerste fijne lijntjes die later veranderen in rimpels. Naarmate de huid slapper wordt, worden de rimpels en plooien steeds dieper en meer zichtbaar.

Natuurlijke huidverjonging
Om de huidveroudering te vertragen moet de productie van collageen gestimuleerd worden. Bovendien moet de doorbloeding in de huidlagen gestimuleerd worden, waardoor ook de aanmaak van nieuwe huidcellen in de bovenste huidlaag verbetert. Om dit te realiseren kunt u bij ons een bijzondere behandeling krijgen met het DermaShaper apparaat.
Door de behandeling met de DermaShaper wordt de klok terug gezet. In de huid wordt weer collageen geproduceerd, de doorbloeding wordt verbeterd en de huid krijgt weer elasticiteit. Precies zoals het was voordat de veroudering begon.

Het resultaat
Al na èèn behandeling met de DermaShaper heeft u een zichtbare huidverbetering. U ziet het en u voelt het. Uw huid heeft een gladder uiterlijk. Fijne lijntjes en rimpels zijn vager. Uw huid ziet er jonger uit. Indien u de behandeling in kuurverband neemt, dan zal een aanzienlijke huidverbetering gerealiseerd worden.

Hoe werkt de DermaShaper
De DermaShaper werkt met hele hoge geluidstrillingen die voor het menselijke gehoor niet hoorbaar zijn. Deze trillingen geven in de huid een micro-massage waardoor de huid geactiveerd wordt. De huid werkt van binnen uit aan verjonging en het herstel. Door deze geluidstrillingen te combineren met een zachte stroom, worden de gelaatsspieren gestimuleerd en de huid krijgt een betere doorbloeding en aanvoer van zuurstof. Met deze behandelingen geeft u aan uw huid terug wat deze in de loop der jaren door veroudering kwijt geraakt is. Zonder operatie en zonder pijn.

Wat kan nog meer behandeld worden:

Naast huidverjonging worden behandelingen met de DermaShaper ook aanbevolen voor:
* Afvoeren van vocht onder de ogen en vermindering van wallen
* Kalmeren en herstellen van de couperose huid en de gevoelige huid
* Kalmeren en herstellen van de beschadigde huid (bijvoorbeeld zonverbranding of na een operatie)
* Behandelen van verklevingen en littekens

Wilt u meer weten over de werking, mogelijkheden en achtergronden van de behandeling met de DermaShaper en wat deze behandelingen voor u kunnen betekenen, kunt u terecht bij ons voor een persoonlijk advies en wat de behandelingen voor u kunnen betekenen.

5 behandelingen van (60 min.)  a € 85,00 Nu 6e behandeling gratis.

Pepha tight producten zijn èèn van de laatste ontwikkelingen in de cosmetica. De pepha tight producten vallen onder de cosmeceuticals; dit is een cosmetisch product met een hoeveelheid aan farmaceutische ingrediënten. Ze zijn in staat de celfunctie van de huid te beinvloeden en te optimaliseren. In een cosmeceutical product zit een hoger percentage aan actieve stoffen en een betere kwaliteit van ingrediënten met een farmaceutisch gehalte. Deze behandeling is uitermate geschikt om een plastische chirurgie behandeling uit te stellen. De voordelen van pepha tight: Het verstevigt de huid onmiddellijk en brengt ook bij het bindweefsel na langer gebruik een intensieve versteviging teweeg.

 • Het heeft een zichtbaar verstevigend effect en verzacht fijne rimpels.
 • Het beschermt de huid tegen huidveroudering ook in stress periodes.

Studies in pepha tight bewijzen In 8 weken is in de huid:

 • De spanning toegenomen met 26%
 • De elasticiteit met 22%.
 • De herstructuering van de huid is enorm.

De Pepha Tight behandeling bestaat uit:

(oppervlakte reiniging, epileren, peeling, verwijderen van onzuiverheden, massage, serum, speciaal masker en een verzorgende creme)

Om de vitaliteit van de huid te behouden. De stamcellen die van nature voorkomen in uw huid nemen af naarmate u ouder wordt. Bij het verouderen van de huid en de invloeden van buitenaf zoals overmatige blootstelling aan UV-straling, vermindert het aantal stamcellen in uw huid, waardoor de huid minder levenskracht en herstelvermogen heeft. Indien men een vitale huid wenst te behouden, moeten de stamcellen in de basaallaag derhalve beschermd en geactiveerd worden. Deze anti-age behandeling op basis van natuurlijke stamcellen beschermt intens de levensduur van de menselijke stamcellen. Door deze behandeling krijgt de huid als het ware een intense boost met natuurlijke stamcellen waardoor de vitaliteit en de productiviteit van deze enorm toeneemt.

Volledige kuur 5 behandelingen ( 5 weken, 1x per week) Normaal € 293,30 NU € 250,00.
Deze kuur bestaat uit 1 behandeling in de salon en 4 thuisbehandelingen incl. producten voor thuisgebruik
Pepha tight box met het serum en het masker, 1x Pepha tight dagcrème, 1x Pepha tight nachtcrème, 1x Pepha tight eye lifting serum.

Afspraak maken

COURTIN ACNE TREATMENT

Acne is een veel voorkomend huidprobleem. De meeste mensen krijgen er wel eens mee te maken, De een in de puberteit de ander wat later.

Acne ontstaat door een teveel aan talgproductie. Hierdoor kan het talg niet gelijkmatig wegvloeien en ontstaan er ophopingen oftewel verstopte poriën en/of puistjes.

Onze acne behandeling bestaat uit; oppervlakte reiniging, peeling, weghalen van onzuiverheden, masker + korte massage schouders, verzorgende crème. Voor de acne behandeling gebruiken wij producten speciaal ontwikkeld voor de acnehuid.

Naast salon producten hebben wij ook producten voor thuisgebruik.

Jeugd<18 jaar (60 min.) € 40,00

Gezichtsbehandeling passieve acne (60 min) € 51,00

Acne gezichtsbehandeling (60 min.) € 61 ,00

Spa Tea Tree lift-off behandeling (60 min) € 53,00

Afspraak maken

ORB

Het aanbrengen van warme producten op het gezicht of lichaam voelt heerlijk aan. Het zorgt ervoor dat u, de cliënt, ontspannen blijft, dat het product beter werkt en het intensiveert de algehele ervaring. Iedere volle penseelstreek voelt opnieuw alsof het product met uw huid versmelt en alsof uw metamorfose ieder moment kan plaatsvinden….

Maar de realiteit is anders! De eerste volle penseel is vaak iets te warm, de tweede is bijna goed, de derde is goed en vanaf dat moment gaat het bergafwaarts – het product koelt steeds verder af tot de laatste penseelstreek nog slechts vaag aan de eerste doet denken.

The ORB lost dit op, zodat de eerste tot de laatste volle penseel weldadig en ontspannend aanvoelt.

The ORB gezichtsbehandeling in het kort:

Een typische gezichtsbehandeling volgt een vaste routine: reinigen, exfoliëren,  behandelingsmasker, massage, reinigen en serum/huidcrème ter afsluiting. The ORB kan zowel in één stadium als meerdere stadia van de behandeling worden gebruikt, zolang het product geschikt is voor het opwarmen in The ORB.

Voorbereiding: 15 minuten voordat uw gezichtsbehandeling begint wordt de gebruikelijke hoeveelheid Paraffine  in The ORB geplaatst en wachten we 15 minuten om deze op te laten warmen. In deze opwarmtijd van The ORB wordt de huidanalyse gemaakt en uw wensen duidelijk en rustig met mij doorgesproken.

Als het tijd is om met het masker te beginnen breng ik met een speciaal penseel de gesmolten Parafine met langzame streken op het gezicht en de hals. Als de parafine eenmaal is aangebracht wordt het gezicht en de hals zacht gemasseerd met de handen om restjes op te laten lossen en om dode huidcellen te laten verweken en zo makkelijk te verwijderen.

Kortom… een onvergetelijke ervaring die u niet mag missen!

Afspraak maken

KORTE BEHANDELINGEN

Kleine deelbehandelingen

Epileren  € 15,00
Epileren en harsen samen  € 22,00
Epileren en harsen incl. kin  € 25,00
Harsen bovenlip  € 10,00
Harsen bovenlip en kin  € 13,50
Harsen bovenlip en kin in behandeling  € 11,00
Harsen oksels of bikinilijn  € 21,50
Harsen onderbenen  € 26,50
Harsen bovenbenen en onderbenen  € 44,50
Verven van de wenkbrauwen  € 10,00
Verven van wenkbrauwen en wimpers  € 14,00

Afspraak maken

 Beauty Salon Pretty Woman

Kom eens langs..