Gezichtsbehandelingen

De filosofie achter de Laneche producten is gebaseerd op zowel het voeden van de huid met verzorgingsproducten, als op het aansporen van de huid om zelf te werken aan herstel en vernieuwing. Door het toedienen van uitgebalanceerde werkstoffen zoals pro-vitamines, vitamines, co-enzymen en tal van andere natuurlijke plantaardige bouwstoffen kan de huid dit in gang zetten. De huid wordt actief en fit, krijgt een betere structuur terwijl het verouderingsproces wordt vertraagd met als resultaat een gezonde huid, ook van binnen uit.

Naast het brede assortiment gespecialiseerde huidverzorgingsproducten, kunt u ook aan de hand van het Beauty Innovation Treatment Program een persoonlijk behandelplan opstellen om uw huid in top conditie te brengen. Met het Beauty Innovation Treatment Program bereikt uw huid telkens een hoger niveau, door zowel de salonbehandelingen als thuisverzorging. Bij elk niveau horen passende verzorgingsproducten en behandelmogelijkheden die er weer voor zorgen dat uw huid wordt getraind om het volgende niveau te bereiken.

KENNISMAKINGSBEHANDELING

Bij deze kennismakingsbehandeling starten we met een intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek probeer ik te achterhalen wat u graag behandeld wil hebben of wil bereiken. Hierna reinig ik het gezicht waardoor ik  een goede huidanalyse kan maken. Gevolgd door een dieptereiniging en het verwijderen van onzuiverheden.

Ik eindig met een masker en een verzorgende crème. Tijdens de gehele behandeling geef ik advies aangepast op uw huidtype.

(45 min.) € 50,00

Afspraak maken

LANECHE REINIGENDE TREATMENT

Deze reinigende behandeling is een korte gezichtsbehandeling bestaande uit een oppervlakte reiniging, peeling/scrub, verwijderen van onzuiverheden, masker en een verzorgende crème. Eventueel met aanvullende korte behandelingen.

(45 min.) € 45,00

LANECHE CONDITIONING TREATMENT

De huid wordt met deze behandeling in een goede conditie gebracht. Is de huid in goede conditie, dan is de basis gelegd voor intensieve behandelingen en kan er worden overgestapt naar een hoger niveau.

Deze conditioning treatment bestaat uit een oppervlakte reiniging, epileren, peeling/scrub, verwijderen van onzuiverheden, massage, masker en verzorgende crème.

(75 min.). € 60,00.

Afspraak maken

LANECHE STIMULATING TREATMENT

Wanneer de conditie van de huid op peil is, is het tijd om de huid een extra stimulans te geven door middel van actievere werkstoffen die verwerkt zijn in vliesmaskers.

Deze stimulating treatment bestaat uit een oppervlakte reiniging, epileren, peeling/scrub, verwijderen van onzuiverheden, massage, oogmasker incl. crème masker of fleece masker en een verzorgende crème.

(75 min.) € 74,50.

Afspraak maken

LANECHE OPTIMALISATION TREATMENT

Uw huid heeft het niveau bereikt waarna er gewerkt kan gaan worden met andere werkstoffen.

Geheel nieuwe behandelingen met actieve werkstoffen die de behandeling speciaal maken. Huideigen stoffen stimuleren de huid intensief van binnenuit.

Deze behandeling bestaat uit een oppervlakte reiniging, epileren, peeling/scrub, verwijderen van onzuiverheden, massage, ampul, crème masker en  verzorgende crème.

(75 min.) Vanaf € 68,50

Afspraak maken

LANECHE COMPLETION TREATMENT

De wisselwerking tussen de behandelingen uit niveau 3 en niveau 4 geven het behandelplan een bijzondere dimensie.

Deze behandeling bestaat uit een oppervlakte reiniging, epileren, peeling/ scrub, verwijderen van onzuiverheden, massage, serum, peel-off masker of strong modellering masker en een verzorgende crème. vana €69,50

Afspraak maken

LANECHE PERFECTION TREATMENT

Het absolute top niveau wordt bereikt met deze zeer luxe behandeling! Wanneer niveau 5 doorlopen is dan gaat men de diverse levels afwisselen met niveau 2, 3 en 4.

Deze behandeling bestaat uit een oppervlakte reiniging, epileren, peeling/scrub, verwijderen van onzuiverheden, massage, serum, speciaal masker en  verzorgende crème.

(75 min.) € 75,50.

Afspraak maken

SKIN RENEWAL & ANTI AGEING

Lanèche lanceert de Goudbehandeling Skin renewal & Anti Ageing mask!

Een frisse, ontspannende, liftende behandeling  Het gouden masker bevat celvernieuwende champagne extracten. De huid is volledig gehydrateerd, waardoor fijne lijntjes worden opgevuld en rimpels zichtbaar minder worden.

De huid krijgt een enorme energieboost! Door de gemicroniseerde parels krijgt de huid een stralende glans en de huid wordt intens steviger!

Het resultaat: een extra zachte, soepele huid met een stralende teint!

Probeer de Goudbehandeling nu!

(75 min) € 75,00

Afspraak maken

HYALURONZUUR SHAKER MASK - PEEL OFF
Het Shaker mask – Peel off with sodium Hyaluronate is uitermate geschikt voor de huid die wat extra hydratatie kan gebruiken. Het actieve ingrediënt Hyaluronzuur zorgt voor een gehydrateerde, soepele huid. Hyaluronzuur staat bekend om haar vochtbindende, verzachtende en huid verjongende werking. Het masker is verrijkt met alginaat, een natuurlijk ingrediënt uit bruin zeewier.
(75min) € 75,00

Afspraak maken

COURTIN ACNE TREATMENT

Acne is een veel voorkomend huidprobleem. De meeste mensen krijgen er wel eens mee te maken, De een in de puberteit de ander wat later.

Acne ontstaat door een teveel aan talgproductie. Hierdoor kan het talg niet gelijkmatig wegvloeien en ontstaan er ophopingen oftewel verstopte poriën en/of puistjes.

Onze acne behandeling bestaat uit; oppervlakte reiniging, peeling, weghalen van onzuiverheden, masker + korte massage schouders, verzorgende crème. Voor de acne behandeling gebruiken wij producten speciaal ontwikkeld voor de acnehuid.

Naast salon producten hebben wij ook producten voor thuisgebruik.

Jeugd<18 jaar (60 min.) € 33,00

Gezichtsbehandeling passieve acne (60 min) € 51,00

Acne gezichtsbehandeling (60 min.) € 61 ,00

Spa Tea Tree lift-off behandeling (60 min) € 53,00

Afspraak maken

JPR TREATMENT (MEN)

De huid van een man heeft speciale verzorging nodig. Over het algemeen is de mannenhuid gevoelig en grover van structuur.

JPR Men van Lanèche zijn huidverzorgingsproducten die ontwikkeld zijn om de mannenhuid optimaal te voeden en te beschermen.

Deze professionele producten worden door mij gebruikt tijdens de behandeling van de mannenhuid.

Bovendien zijn de JPR Men producten verkrijgbaar voor dagelijks thuisgebruik, zodat u uw huid in optimale conditie kunt houden.

Deze behandeling bestaat uit een oppervlakte reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, massage, peel-off masker incl. serum, verzorgende crème.

(60 min.) € 55,00.

Afspraak maken

DE ORB PARAFFINE BEHANDELING

Het aanbrengen van warme producten op het gezicht of lichaam voelt heerlijk aan. Het zorgt ervoor dat u, de cliënt, ontspannen blijft, dat het product beter werkt en het intensiveert de algehele ervaring. Iedere volle penseelstreek voelt opnieuw alsof het product met uw huid versmelt en alsof uw metamorfose ieder moment kan plaatsvinden….

Maar de realiteit is anders! De eerste volle penseel is vaak iets te warm, de tweede is bijna goed, de derde is goed en vanaf dat moment gaat het bergafwaarts – het product koelt steeds verder af tot de laatste penseelstreek nog slechts vaag aan de eerste doet denken.

The ORB lost dit op, zodat de eerste tot de laatste volle penseel weldadig en ontspannend aanvoelt.

The ORB gezichtsbehandeling in het kort:

Een typische gezichtsbehandeling volgt een vaste routine: reinigen, exfoliëren,  behandelingsmasker, massage, reinigen en serum/huidcrème ter afsluiting. The ORB kan zowel in één stadium als meerdere stadia van de behandeling worden gebruikt, zolang het product geschikt is voor het opwarmen in The ORB.

Voorbereiding: 15 minuten voordat uw gezichtsbehandeling begint wordt de gebruikelijke hoeveelheid Paraffine  in The ORB geplaatst en wachten we 15 minuten om deze op te laten warmen. In deze opwarmtijd van The ORB wordt de huidanalyse gemaakt en uw wensen duidelijk en rustig met mij doorgesproken.

Als het tijd is om met het masker te beginnen breng ik met een speciaal penseel de gesmolten Parafine met langzame streken op het gezicht en de hals. Als de parafine eenmaal is aangebracht wordt het gezicht en de hals zacht gemasseerd met de handen om restjes op te laten lossen en om dode huidcellen te laten verweken en zo makkelijk te verwijderen.

Kortom… een onvergetelijke ervaring die u niet mag missen!

Afspraak maken

KORTE BEHANDELINGEN

Kleine deelbehandelingen

Epileren € 15,00
Epileren en harsen samen € 20,00
Epileren en harsen incl. kin € 22,50
Harsen bovenlip € 10,00
Harsen bovenlip en kin € 13,50
Harsen bovenlip en kin in behandeling € 11,00
Harsen oksels of bikinilijn € 21,50
Harsen onderbenen € 26,50
Harsen bovenbenen en onderbenen € 44,50
Verven van de wenkbrauwen € 10,00
Verven van wenkbrauwen en wimpers € 14,00

Afspraak maken

ELLEEBANA WIMPERLIFTING

Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller. In november 2016 is het Australische merk komen overwaaien naar Nederland en België.

WAAROM KIEZEN VOOR ELLEEBANA ONE SHOT LASH LIFT?

• Zeer korte applicatie techniek – gemiddelde inwerktijd van 10 min en maximaal 17 min
• Voor perfect gepositioneerde wimpers op de siliconen rod, voor betere en natuurlijke resultaten.
• Resultaat van gemiddeld 6 weken!
• Een comfortabele en zeer betaalbare behandeling.
• Laat natuurlijke wimpers langer lijken.
• Mogelijk om wimpers te liften maar ook te relaxen.
• Unieke formule dat zorgt voor gezonde en gevoede wimpers.
• Formaldehyde-vrij.
• Minimale nazorg nodig! Zwemmen, douchen, zweten, sporten en make-up is geen probleem!
• Geschikt voor lange en korte wimpers.
• Hygiënisch en elke behandeling verse ingrediënten!
• GÉÉN gebruik van schildjes, pads of klemmetjes!
• Erg comfortabel, zeker niet pijnlijk!!
• Niet getest op dieren!

Voor het ultieme resultaat raden wij je aan de wimpers ook te verven.

 

excl. verven  € 45,00

incl. verven € 55,00

Afspraak maken

 Beauty Salon Pretty Woman

Kom eens langs..