Manicure - Beauty Salon Pretty Woman

Manicure

VOORJAARS ACTIE !!

In de winter- krijgen je handen het doorgaans hard te  verduren. de verwarming en koude en gure temperaturen drogen de huid uit.  Handverzorging is in deze tijd van het jaar dus extra belangrijk. En ook je nagels zijn gebaat bij een uitgebreide paraffine-kuur waar beauty salon Pretty Woman  meewerkt en ook een van de beste producten voor manicure: zo blijven ze langer mooi en gezond.

De ORB Paraffine kuur verwent met een diep werkend hand masker, dat uitsluitend uit natuurlijke grondstoffen bestaat zoals sheaboter en lavendel.

De parafine-kuur is een aanrader voor mensen die last hebben van droge voeten, handen of last hebben van kloven. Na de behandeling zal je huid gezond, zacht en mooi zijn. Het is ook leuk om deze behandeling cadeau te doen of voor mensen die zich gewoon eens lekker willen laten verwennen.

  • Het stimuleert de doorbloeding
  • Vermindert ontstekingen in gewrichten
  • Het maakt de huid elastischer
  • Verzacht pijnlijke spieren
  • Verzacht nagelriemen
  • Verbeterd droge handen
  • Nazorg:
  • Om nog langer van de paraffine-kuur na te genieten is het belangrijk om de handen ook thuis goed te verzorgen met een handcrème. Op die manier blijven de handen nog langer zacht aanvoelen.

Wil jij nu ook een paraffine-kuur in mijn salon Beauty Salon Pretty Woman.

(30min)  per behandeling €25,00

Kuur van 3 maal nu voor € 55,00

Afspraak maken

Manicure

Door invloeden van buitenaf kunnen de handen droog en ruw zijn, en uw nagels in mindere conditie. Met behulp van een manicure behandeling brengt u de handen weer in topconditie.

Deze uitgebreide behandeling bestaat uit: nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, scrubben van de handen, handmassage, lakken nagels.

(55 min.) € 35,00

Afspraak maken

Manicure kort

Heeft u geen tijd voor een uitgebreide manicure behandeling maar wilt u wel mooi verzorgde handen?

Dan heb ik voor u de korte manicure behandeling.
Deze behandeling bestaat uit: nagels vijlen en nagelriemen verzorgen

(25 min.) € 15,00

Lakken nagels
U kunt uw vingernagels laten lakken in 1 kleur. Als ondergrond brengen wij altijd een base-coat aan zodat de pigmenten van de kleurlak niet in de nagelplaat kunnen komen. Na de kleurlak eindigen we met een top-coat zodat de lak extra glans krijgt en de lak langer blijft zitten.
optie
(15 min.) € 9,00

Afspraak maken

Beauty Salon Pretty Woman

Kom eens langs…