Huid verbeterende behandelingen

Naast de dagelijkse verzorging heeft de huid ook wel eens behoefte aan een optimaliserende kuurbehandeling met hoogwaardige werkstoffen. Hierdoor verbetert u niet alleen de huidconditie, maar zult u versteld staan hoe lang u kunt genieten van een gezonde, stralende huid!

PEELINGS

 Mesopeel

De sleutel voor een gezonde, stralende huid! Er stralend uitzien en jeugdigheid behouden zonder onzuiverheden, pigmentvlekken, rimpels en littekens! Peelen lijkt daarbij het sleutelwoord. Een peeling is een werkwijze die als doel heeft om als het ware de huid af te “pellen”. In algemene zin zorgen glycolzuren ervoor dat de structuur van de huid verbeterd wordt.

De huid wordt elastisch en is beter in staat om vocht vast te houden. Mesopeel is een hele goede moisturizer. Het verweekt dode huidcellen in de opperhuid waardoor de huidstofwisseling verbetert. De lederhuid wordt van binnenuit verdikt, waardoor rimpeltjes vervagen en de huid er jonger uit gaat zien. De huid wordt als het ware verdikt door nieuw collageen vorming en oud collageen wordt versoepeld. Deze behandeling kan voor het beste resultaat in kuurverband ondergaan worden.

Mesopeel behandeling (60 min.)
bestaat uit: (oppervlakte reiniging,  Mesopeel, insluizen masker, creme) Kuurbehandeling ( 1x per 2weken)
Korte kuur 3 behandelingen (3 weken, 1 x per week)
Deze kuur bestaat uit 3 behandelingen incl. Producten voor thuisgebruik 1xPost procedure fast skin repair (Mesopeel care) , 1x Melan 130+ piment control

Afspraak maken

LANÈCHE PEPHA TIGHT

Pepha tight producten zijn èèn van de laatste ontwikkelingen in de cosmetica. De pepha tight producten vallen onder de cosmeceuticals; dit is een cosmetisch product met een hoeveelheid aan farmaceutische ingrediënten. Ze zijn in staat de celfunctie van de huid te beinvloeden en te optimaliseren. In een cosmeceutical product zit een hoger percentage aan actieve stoffen en een betere kwaliteit van ingrediënten met een farmaceutisch gehalte. Deze behandeling is uitermate geschikt om een plastische chirurgie behandeling uit te stellen. De voordelen van pepha tight: Het verstevigt de huid onmiddellijk en brengt ook bij het bindweefsel na langer gebruik een intensieve versteviging teweeg.

  • Het heeft een zichtbaar verstevigend effect en verzacht fijne rimpels.
  • Het beschermt de huid tegen huidveroudering ook in stress periodes.

Studies in pepha tight bewijzen In 8 weken is in de huid:

  • De spanning toegenomen met 26%
  • De elasticiteit met 22%.
  • De herstructuering van de huid is enorm.

De Pepha Tight behandeling bestaat uit:

(oppervlakte reiniging, epileren, peeling, verwijderen van onzuiverheden, massage, serum, speciaal masker en een verzorgende creme)

Om de vitaliteit van de huid te behouden. De stamcellen die van nature voorkomen in uw huid nemen af naarmate u ouder wordt. Bij het verouderen van de huid en de invloeden van buitenaf zoals overmatige blootstelling aan UV-straling, vermindert het aantal stamcellen in uw huid, waardoor de huid minder levenskracht en herstelvermogen heeft. Indien men een vitale huid wenst te behouden, moeten de stamcellen in de basaallaag derhalve beschermd en geactiveerd worden. Deze anti-age behandeling op basis van natuurlijke stamcellen beschermt intens de levensduur van de menselijke stamcellen. Door deze behandeling krijgt de huid als het ware een intense boost met natuurlijke stamcellen waardoor de vitaliteit en de productiviteit van deze enorm toeneemt.

Volledige kuur 5 behandelingen ( 5 weken, 1x per week) Normaal € 293,30 NU € 250,00.
Deze kuur bestaat uit 1 behandeling in de salon en 4 thuisbehandelingen incl. producten voor thuisgebruik
Pepha tight box met het serum en het masker, 1x Pepha tight dagcrème, 1x Pepha tight nachtcrème, 1x Pepha tight eye lifting serum.

Afspraak maken

DE INSTANT FACELIFT

Zonder operatie

Huidveroudering

Vanaf het 30e levensjaar begint de huid de eerste tekenen van veroudering te vertonen. Naarmate de jaren vorderen nemen ook de kenmerken van veroudering toe. De huid vertoont de eerste fijne lijntjes die later veranderen in rimpels. Naarmate de huid slapper wordt, worden de rimpels en plooien steeds dieper en meer zichtbaar.

Natuurlijke huidverjonging
Om de huidveroudering te vertragen moet de productie van collageen gestimuleerd worden. Bovendien moet de doorbloeding in de huidlagen gestimuleerd worden, waardoor ook de aanmaak van nieuwe huidcellen in de bovenste huidlaag verbetert. Om dit te realiseren kunt u bij ons een bijzondere behandeling krijgen met het DermaShaper apparaat.
Door de behandeling met de DermaShaper wordt de klok terug gezet. In de huid wordt weer collageen geproduceerd, de doorbloeding wordt verbeterd en de huid krijgt weer elasticiteit. Precies zoals het was voordat de veroudering begon.

Het resultaat
Al na èèn behandeling met de DermaShaper heeft u een zichtbare huidverbetering. U ziet het en u voelt het. Uw huid heeft een gladder uiterlijk. Fijne lijntjes en rimpels zijn vager. Uw huid ziet er jonger uit. Indien u de behandeling in kuurverband neemt, dan zal een aanzienlijke huidverbetering gerealiseerd worden.

Hoe werkt de DermaShaper
De DermaShaper werkt met hele hoge geluidstrillingen die voor het menselijke gehoor niet hoorbaar zijn. Deze trillingen geven in de huid een micro-massage waardoor de huid geactiveerd wordt. De huid werkt van binnen uit aan verjonging en het herstel. Door deze geluidstrillingen te combineren met een zachte stroom, worden de gelaatsspieren gestimuleerd en de huid krijgt een betere doorbloeding en aanvoer van zuurstof. Met deze behandelingen geeft u aan uw huid terug wat deze in de loop der jaren door veroudering kwijt geraakt is. Zonder operatie en zonder pijn.

Wat kan nog meer behandeld worden:

Naast huidverjonging worden behandelingen met de DermaShaper ook aanbevolen voor:
* Afvoeren van vocht onder de ogen en vermindering van wallen
* Kalmeren en herstellen van de couperose huid en de gevoelige huid
* Kalmeren en herstellen van de beschadigde huid (bijvoorbeeld zonverbranding of na een operatie)
* Behandelen van verklevingen en littekens

Wilt u meer weten over de werking, mogelijkheden en achtergronden van de behandeling met de DermaShaper en wat deze behandelingen voor u kunnen betekenen, kunt u terecht bij ons voor een persoonlijk advies en wat de behandelingen voor u kunnen betekenen.

5 behandelingen van (60 min.)  a € 85,00 Nu 6e behandeling gratis.

Afspraak maken

Beauty Salon Pretty Woman

Kom eens langs…